halmstad nyårslopp 31 december 2021 kl 11

testa formen på årets sista dag!

Vad är bättre att avsluta året med än ett motionslopp i vintervackra Halmstad? Halmstad Triathloncoach står som arrangör för detta premiärlopp 2021. 
Du springer ett eller två varv på en snabb 5 km asfaltbana. Tidtagning ingår. För dig som vill tävla finns det pris till bästa dam respektive herr på 5 och 10 km. Gemensam start kl 11 och prisutdelning ca kl 12. 
Startlistor och resultatlistor finns på mittlopp.se samt på FB.

och det praktiska:

Start och mål vid Nissan mellan Örjansvall och Slottsmöllan, se karta. Parkering finns i direkt anslutning till start/mål.
Toaletter kommer att finnas att tillgå i begränsad omfattning, omklädnings-möjligheter saknas. 
Nummerlapp ska fästas väl synligt på bröstet för att få tidtagning. Tanka upp energi vid varvning och efter målgång med sportdryck, övrig dryck och snacks.
Alla får medalj efter genomfört lopp.
Deltagande sker på egen risk, anmälningsavgiften återbetalas ej om du inte kan delta men teckna gärna en motionsloppsförsäkring för detta. 
Vägar kommer ej att vara avstängda och hänsyn ska tas till andra som befinner sig på banan. Trafikvakter kommer att finnas vid de korsningar där man passerar över bilväg. 





anmälan

Max antal startande är 250 personer så för att säkra din plats - anmäl dig redan idag! Loppet kostar 250 kr och vi skänker 20 kr av din startavgift till Barncancerfonden.  SISTA ANMÄLNINGSDATUM ÄR 15 DECEMBER!
Foto och personuppgifter: Tävlande ger sitt medgivande till att bilder tagna av arrangören eller av press får användas i tävlingens marknadsföring eller i press/media/av sponsorföretag.






ANMÄL DIG IDAG:


BANBESKRIVNING:
Start är vid Slottsmöllan infart BLÅ. Efter 1 km kommer du till banans enda backe, en kort stigning upp på Wrangelsbron. Med vacker utsikt över Örjansvall passerar du över Nissan och fortsätter mot Furet förbi den pampiga Folkparksingången. Du springer hela tiden på kombinerad gångväg/cykelbana. Banan fortsätter mot Frennarp och den vackra skogen, här korsar Furuvägen / Frennarpsvägen så se upp! Funktionärer kommer här att guida bilister och löpare på ett säkert sätt, men vi hjälps alla åt för att undvika incidenter för att ditt lopp ska bli så bra som möjligt. Din väg går vidare runt Frennarps bostadsområde och når fram till Frennarpsvägen igen som ska korsas vid övergångsställe. Trafikvakter hjälper till med säkerheten även här. Du tar dig över Nissan igen på den anrika Slottsmöllebron som är enkelriktad så bilarna möter dig och du springer på vänster sida av vägen. Korsa vägen förbi Magasinet och ta dig ner under Slottsmöllebron tillbaka in mot stan. Här sluttar det fint nedåt hela vägen mot mål och är som gjort för en snabb avslutning på loppet. 500 meter efter bron ger du dig ut på varv två eller går i MÅL!

samarbete

Vi är riktigt glada för att kunna berätta att I´m Coffee kommer att servera kaffe och thé till våra tävlande och åskådare på tävlingsdagen.
Kaffet kommer direkt från deras egen plantage från Sannous marker i Guinea. I´m Coffee bjuder på ett kaffe som är väldigt smakrikt, färskrostat, ekologiskt och fairtrade och dessutom rostat i Halmstad alldeles nära tävlingsområdet. Perfekt att värma sig med på nyårsafton!

 

Lilla Coop Furuvägen kommer att passeras en gång per varv på loppet. Detta firar de genom att bidra till energidepån efter loppet, stort tack för det Lilla Coop. Passa på att gå in och handla i denna mysiga butik!

Det är kul att springa men ibland behöver man ändå ta bilen. Svenstigs Bil Halmstad samarbetar med Halmstad Nyårslopp och är engagerade och utbildade audispecialister.

Välkommen in och utforska Audis modellprogram, gå en exklusiv tur i den nya anläggningen och möt deras fantastiska personal.